Licentie
voor gebruikers

Licentie Destidata
DestiData werkt met een licentiesysteem. Afnemers van deze licentie kunnen gebruik maken van het softwaresysteem, inclusief de beschikbare en regelmatig geupdate datasets.

DestiData werkt in de cloud, wat betekent dat er altijd een internetverbinding nodig is om met DestiData te werken. De output, in de vorm van kaartmateriaal met toelichtende teksten, kan naar het eigen computersysteem worden geplaatst. De licentie, met een looptijd van een jaar, kent de volgende prijsopbouw:

- Een basisbedrag:

- Een aanvullend bedrag op basis van de oppervlakte van de regio

Iemand met enige ervaring in GIS systemen, kan makkelijk overweg met de systematiek van DestiData. Een manual over de werking van het systeem is bij de licentie inbegrepen? Je kunt eigen datasets (laten) toevoegen en een combinaties maken van alle beschikbare datasets in een kaartomgeving. Voor het aanmaken van nieuwe datasets kan Destidata een standard format aanleveren. Denk bij het aanmaken van een nieuwe dataset ook na over een schema om de data up-to-date te houden.

Diverse aangesloten adviesbureau zijn ook graag bereid om deze werkzaamheden uit handen te nemen. (tegen een vooraf afgesproken tarief) Voor interpretatie van de data is grondige basiskennis nodig over het werkveld van de toeristisch recreatieve sector. Om die reden werken we ook samen met diverse gepecialiseerde adviesbureaus en consultants die kunnen assisteren bij het maken van analyses. Zij kunnen uw organisatie desgewenst ook ondersteunen bij eventuele vervolgstappen in een ontwikkelproces. Het inhuren van deze adviesbureaus is niet bij de licentie inbegrepen.

Schrijf je in en abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij respecteren uw privacy en tolereren geen spam